21-ek Védjegye

Keresés
Hangák - a Zöldre érett nők közössége

Hangák - a Zöldre érett nők közössége

0-120

2019-es díjazottaink a Hangák, olyan anyukák (és családjaik), akik aktívan tesznek a környezetükért, a környezetük egészségéért, tisztaságért, a Földünkért, a gyermekeink jövőjéért. Mert ha a környezet nem egészséges, amiben élünk, akkor mi sem lehetünk azok!

Ködpiszkáló.blog.hu

Ködpiszkáló.blog.hu

Felnőttek
Időskorúak
1 kapcsolódó cikk

Dr. Csupor Dezső gyógyszerész blogjában arra a feladatra vállalkozott, hogy eloszlassa a gyógynövények és gyógyhatású készítmények, módszerek körüli mítoszokat. Egy-egy szer vagy módszer működik vagy sem? Erre ad választ kollégáival közérthető nyelven.

NyugiOvi

NyugiOvi

Óvodások

Dr. Jármi Éva, az ELTE-PPK adjunktusának szakmai vezetésével ez a kezdeményezés arra alapul, hogy minél hamarabb megalapozzuk az elfogadó, védelmező és erőszak-ellenes attitűdöt a gyerekeknél, annál biztosabb, hogy később is képesek lesznek egy jól működő, sokszínű és összetartó közösség tagjaivá válni.

Demencia információs órák - megérteni a betegséget

Demencia információs órák - megérteni a betegséget

Felnőttek
Időskorúak

A demencia információs órák, segítik megérteni a betegséget és a hozzá való viszonyt, ezzel kapaszkodót adva a demensenek és családtagjaiknak.

Nutricia Otthonápoló Szolgálat

Nutricia Otthonápoló Szolgálat

Időskorúak

A Nutricia Magyarország 20 éve működteti országos lefedettséggel a Nutricia Otthonápoló Szolgálatát, amely szigorú szakmai és jogszabályi előírásoknak megfelelően térítésmentesen, széleskörű segítséget nyújt a szondatáplált betegeknek és a hozzátartozóik számára.

Hitelességről, szakmaiságról szól a védjegy

Hitelességről, szakmaiságról szól a védjegy

Felnőttek

Rendkívül fontosnak tartom, hogy az egészségnevelés megkapja az a figyelmet, amire láthatóan nagy szükség van Magyarországon. Személy szerint és az alapítvány elnökeként is azt érzem, hogy erre több energiát kell fordítanunk és meg kell találni, hogy az a sok-sok kiváló egészségprogram, ami egyébként már működik az országban, hogyan jut el az egyénekhez. A védjegy ennek a folyamatnak fontos állomása.

Védjegy 2017 és 2018

Védjegy 2017 és 2018

Felnőttek

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány 2017-ben és 2018-ban Védjeggyel kitüntetett programjai a lakosság aktuális kérdéseire keresnek és nyújtanak hatékony megoldásokat.

Gyógyszerszedés a hétköznapokban - Avagy röviden az öngyógyításról

Gyógyszerszedés a hétköznapokban - Avagy röviden az öngyógyításról

Vannak, olyan hétköznapi bajaink, amikkel nem futunk rögtön az orvoshoz, hanem próbálunk magunk keresni megoldást a problémára, például egy kapszula formájában. Hogyan tegyük ezt? Kitől kérjünk segítséget?

AZ ALMA ÚTJA

AZ ALMA ÚTJA

Általános iskolások

„A szülőkön már nem hiszem, hogy sokat lehetne változtatni, mert a rohanó világban mindenki túlterhelt és próbálja a dolgok könnyebb végét megfogni. Jót akarnak a gyereknek, és nem is tudják, hogy bizonyos ételektől fáradékonyak vagy épp hiperaktívak lehetnek. De ha a gyerekek jó választásait megerősítjük, akkor az elindíthat egy lavinát és otthon is kérhetik az egészséges ételeket.”

5xM Gyógyszereim

5xM Gyógyszereim

Felnőttek
Időskorúak

Az orvostudomány, a több évtizedes kutatómunka során fejlesztett gyógyszerek bámulatosan sok betegségre, szövődményre kínálnak gyógyulást, azonban azt tapasztaljuk, hogy a tudomány csak akkor lehet eredményes, ha a felhasználó, azaz a lakosság ismeretei is bővülnek. Ezt a célt szolgálja az a néhány oldalas füzet, amely 5xM Gyógyszereim néven jut el a lakossághoz bizonyos gyógyszertárakon keresztül.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto