21-ek Védjegye

Keresés
Afázia Egyesület

Afázia Egyesület

Felnőttek

Az Afázia Egyesület elmúlt 15 éve a segítségnyújtásról, az érdekképviseletről, az ismeretterjesztésről szól. Az Egyesület érdeme, hogy a társadalom számára láthatóvá tették az afáziát, amelyről korábban jóval kevesebbet tudtunk. Ami ennél még több, hogy a nyelvi zavarral küzdő emberek számára biztonságot, magas szintű szakmai segítséget nyújtanak.

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet életmentést oktató sürgősségi csapata

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet életmentést oktató sürgősségi csapata

Középiskolások

A MentorProgram kiemelkedő eseménye volt nyáron a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben tett látogatás. A fiatalok ott találkoztak a kórház sürgősségi csapatával, akik az előadóteremben pillanatok alatt teremtettek életszagú helyzetet rosszulléttel, járókelőkkel, tétova bámészkodókkal. Egyetlen feladat volt: az életmentés!

Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület

Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület

Felnőttek
Időskorúak

A Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület 2008-ban jött létre, vagyis majd’ 15 éve működik. Külön kedves a szívünknek, hogy a közösségi programok szervezésében élen jár a település gyógyszertárának, a Károlyi Gyógyszertárnak a vezetője, Kónyáné Bodnár Eszter, az Egyesület elnöke, aki 10 éve szervezi az egészség programokat.

5xM Gyógyszereim

5xM Gyógyszereim

Felnőttek
Időskorúak

Az orvostudomány, a több évtizedes kutatómunka során fejlesztett gyógyszerek bámulatosan sok betegségre, szövődményre kínálnak gyógyulást, azonban azt tapasztaljuk, hogy a tudomány csak akkor lehet eredményes, ha a felhasználó, azaz a lakosság ismeretei is bővülnek. Ezt a célt szolgálja az a néhány oldalas füzet, amely 5xM Gyógyszereim néven jut el a lakossághoz bizonyos gyógyszertárakon keresztül.

Adaptív Oktatási Rendszer: itt az Okos Doboz új fejlesztése!

Adaptív Oktatási Rendszer: itt az Okos Doboz új fejlesztése!

A hiánypótló digitális biológia tankönyv tesztelésére 1000 diák regisztrált

Debreceni projekt

Debreceni projekt

4 kapcsolódó cikk

A Debreceni Egyetem Gyógyszerész karának felmérése alapján dr. Gyermán Anna és dr. Bácskay Ildikó arról értekeznek, hogy a középiskolás korosztálynak szüksége van olyan alap információkra, amelyek az egészségtudatos magatartás kialakulását segítik.

Demencia információs órák - megérteni a betegséget

Demencia információs órák - megérteni a betegséget

Felnőttek
Időskorúak

A demencia információs órák, segítik megérteni a betegséget és a hozzá való viszonyt, ezzel kapaszkodót adva a demensenek és családtagjaiknak.

Dér Péter gyógyszerész 2020

Dér Péter gyógyszerész 2020

Felnőttek

A mogyoródi Kígyó Gyógyszertár vezetője évek óta nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra. Azon gyógyszerészek közé tartozik, akik tapasztalják, hogy a korrekt és empatikus tájékoztatás a betegek/fogyasztók ismereteit bővíti, támogatja a gyógyszer adherenciát, fejleszti az egészség műveltséget.

GYERE®- Gyermekek Egészsége Program

GYERE®- Gyermekek Egészsége Program

4 kapcsolódó cikk

Egy nemzetközi modell hazai adaptációja a Gyermekek Egészsége Program, melynek célja a gyermekkori elhízás visszaszorítása a szülők, az iskola, a helyi egészségügy és általában az egész település közösségének a segítségével. Az egész világot, de a magyar lakosságot az európai átlagnál jobban sújtó “járvány” ellen csak a teljes életmódváltás jelenthet megoldást, amelynek fő pillérei a táplálkozás és a mozgás.

Gyógyító mesék

Gyógyító mesék

Óvodások

A mese csodákra képes, erről szól valójában az egész gyerekkor, a meseterápia gyógyító hatása pedig közismert nemcsak a szakmai körökben, hanem a lakosság számára is. A meseolvasás a gyereknevelés egyik legmeghittebb pillanatai közé tartozik, s ez még inkább így van akkor, amikor a gyerekünk elesett, fáradt, szomorú. Sárvári Töttős Györgyi eddig megjelent két mesekönyve a gyerekeket és a szüleiket viszi el abba a világba, ahol a gyengeség erény, ahol a betegség egy lehetőség valami új megismerésére.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto