#TÜRELEM I. rész

2020.04.08.

#TÜRELEM I. rész

Türelem. Ez az egyetlen dolog, ami most átsegít egy olyan helyzeten, amivel legtöbben sohasem találkoztunk. Türelem egymással és magunkkal szemben. Düh, indulatok, tehetetlenség, bizonytalanság, félelem uralja a napjainkat. Olyan érzések lesznek úrrá rajtunk, amelyeket korábban talán egyáltalán nem tapasztaltunk. És ez természetes.

Sokan elvesztették a munkájukat, a hétköznapi rutint, sokan nem tudják, hogy mit hoz a holnap. Vagy csak önmagában a megváltozott hétköznapok, az összezártság okoz néha feloldhatatlan feszültséget. És ehhez kell a türelem. A gyógyszerész, az orvos, az olasz rendőr, a kutató, a klinika igazgató, a Dániában élő magyar anyuka mind-mind ugyanazzal a szorongással küzd, mert itt vagy ott éljünk - mindannyian egyformák vagyunk. 

Egy újabb hét az otthonainkba zárva, ráadásul kinn tombol a tavasz, és jönnek az ünnepek..., amit a szeretteinktől, barátainktól elzártan kell töltenünk. A #maradjotthon és #mosskezet mellett a 21 Nő az egészségügyért alapítvány tagjai, és barátaink Olaszországból, Brazíliából, az USA-ból, Svájcból és Dániából arra kérnek mindenkit, hogy LEGYEN TÜRELMES.
NEKED MIHEZ KELL MOST A #TÜRELEM
Írd meg, küldj videó üzenetet, tudd, hogy NEM VAGY EGYEDÜL!

A videóban megszólal: 
@Éva Anna Kertész
Nora Bittner, Debreceni Egyetem
Ilku Lívia, Richter Gedeon Nyrt
Ibolya Csákó, ORFK
Ágnes Egervári neurológus
Béres Klára, Béres Gyógyszergyár
Zsuzsanna Illés, MAGYOSZ
Zelkó Romána, Semmelweis Egyetem
Beke Zsuzsa, Richter Gedeon Nyrt
Szökő Éva, Semmelweis Egyetem
Zsuzsanna Ferenczy szakápoló, Svájc
Eszter Zsuzsanna Idorn, Dánia
Renato Lima rendőrtiszt, Brazília
Jenica Kapitan Batt, Pfizer, USA
Maurizio Barberi, Olaszország
Andrea Ignácz, Nagykanizsa

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto