Kedves Érettségizők!

2020.05.04.

Kedves Érettségizők!

Tudjuk, nem így képzeltétek el a középiskolás éveitek alatt oly gyakran emlegetett érettségit. Alapítványunk tagjai egytől egyig - oktatóként, egészségügyi dolgozóként, anyaként, volt diákként - hisszük, hogy minden megmérettetés alapja a lelki felkészültség, a tudás, a ti személyes biztonságotok.

Kiemelt figyelmet kaptok, talán többet is, mint amire a szívetek mélyén vágytok. Az érettségi leginkább arról szól, hogy a tudásotokat összegezze és tükröt tartson elétek. Ennek a rendkívüli időszaknak a bizonyítványában azonban ott lesz értékként a tudás mellett a türelem, az alkalmazkodás, és ebből jelest érdemeltek mindannyian. 

Kívánjuk, hogy miután a felügyelő tanáraitoknak átadjátok a dolgozataitokat, büszkék legyetek a teljesítményetekre, derűsen várjátok a következő feladatot. És mivel régen láttátok egymást, örüljetek az együttlétnek. Akárhogy is történjék, ez az érettségi hosszú ideig emlékezetes lesz az egész ország számára, akik most túlzás nélkül egy emberként szurkolnak nektek. 

Végül nem feledkezhetünk meg a Tanáraitokról, akik veletek együtt izgulnak, köszönjük a munkájukat. 

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány tagjai 

2020. május 4.

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány minden érettségiztető iskolába kézfertőtlenítőszert juttatott el. Mi ezzel járulunk hozzá a diákok, az érettségit felügyelő tanárok és az iskolák minden munkatársának a biztonságához. 


vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto