Csodákkal zártuk a Mentorprogram első évét

2021.12.16.

Csodákkal zártuk a Mentorprogram első évét

Vége. Legalább is az első éve a Mentorprogramnak lezárult. Az évet - tekintettel a járványhelyzetre - egy online eseménnyel zártuk, ahol a köszöntők után a diákok prezentációi tették fel a koronát az idei programra. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy brillíroztak.

A MentorProgram2021 online tartott záróeseményén az alapítványt létrehozó Hungaropharma nevében dr. Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója, majd Prof. Dr. Antal István, a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának dékánja és Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke köszöntötte a diákokat, a mentorokat és a pedagógusokat, akik nap mint nap segítik a fiatalokat. 

Az eseményen a diákok kimagasló színvonalú előadásokat tartottak egy-egy témáról. Néhány téma kifejezetten aktuális kérdésekre reagált, mint például a 3D alkalmazása a gyógyszergyártásban, a tüdődaganat nem dohányzók esetében, a demencia kialakulása, a fiatalok táplálkozási és életmódbeli szokásai, de szintén izgalmas tényeket tárt fel az a kérdőíves kutatáson alapuló prezentáció, amely a nők egészségügyben betöltött szerepét elemezte, vagy arra a kérdésre kereste a választ, hogy a fiatalok mit tudnak a gyógyszerészek munkájáról. 

Programzáró beszédében Prof. Dr. Szökő Éva, a 21 Nő az egészségügyért alapítvány elnöke megköszönte a mentorok és a diákok munkáját, egyúttal meghirdette a következő MentorProgramot, amelyre 2022 januárjától lehet jelentkezni. 

Az Okos Doboz jóvoltából a diákok 1-1 tabletet kaptak.

Köszönjük minden közreműködőnek ezt a csodákkal teli évet.

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto