Egészségszűrésen jártunk, és mentőhelikoptert is láttunk!

2021.09.01.

Egészségszűrésen jártunk, és mentőhelikoptert is láttunk!

A prevenciót nem lehet elég korán kezdeni! Ezért is tartottuk fontosnak, hogy mentorprogramos diákjainkkal ellátogassunk Magyarország legmodernebb, legmenőbb és legnagyobb mobildiagnosztikai központjába.

Még csak tinédzserek ugyan, de az ő esetükben is kiemelt fontosságú a megelőzés - mint ahogy minden korban az.Arról nem is beszélve, hogy majd amikor az élményeikről mesélnek, akkor a szüleik, nagyszüleik, unokatesóik, barátaik is kedvet kapnak egy kis szűréshez. Érdekes, izgalmas és hasznos program lehet az egész családnak, miközben bővül a tudásunk magunkról, szervezetünk működéséről, és ha valami eltérés lenne, időben nyakon csíphetjük.
A diákoknak persze több volt ez, mint egészségszűrés, nekik egy szakmai nap is volt, ahol megleshették, hogyan működik egy ilyen mobildiagnosztikai központ, ráadásként pedig egy mentőhelikoptert is megnézhettünk. Az élet pedig a legjobb forgatókönyvíró, mert épp akkor hívták egy sürgős esethez a helikoptert, így láthattunk egy igazi bevetésre indulást is.
Köszönjük ezt a szuper programot Egervári Ágnes mentorunknak, Dankovics Gergely programigazgatónak és munkatársainak: Temesvári Ádámnak, Osváth Péternek és Virág Gyöngyinek és mindazoknak, akik a szűrést elvégezték a diákokon - örömmel jelentjük, hogy mindannyian egészségesek!
vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto