És eljött a nagy nap: Jakab Zsuzsannával is találkozhattunk!

2021.09.25.

És eljött a nagy nap: Jakab Zsuzsannával is találkozhattunk!

Már a Mentorprogram kezdete óta ott lebegett előttünk ez a szeptemberi találkozás. Jakab Zsuzsanna, a WHO vezérigazgató-helyettese, alapítványunk tagja nem tudott mentori feladatokat vállalni, de semmiképp nem akart teljesen kimaradni a programból, így már az év elején kitűzte ennek a találkozónak a körülbelüli dátumát.

Ő a legmagasabb beosztásban tevékenykedő magyar diplomata, már élhetné nyugodt nyugdíjas éveit, de még elvállalta ezt az utolsó feladatot, hogy a WHO vezérigazgató-helyettese legyen. Előadásában elmesélte életútját, hogy milyen lépcsőfokokat járt be karrierjében, és hogy mindeközben, hogyan igazította ehhez családi életét. A többszörös nagymama nagyon büszke arra, hogy bár gyerekei nemzetközi házasságok ban és külföldön élnek, az unokák mind beszélnek magyarul.
Azzal bíztatta mentorprogramos diákjainkat, hogy azt a karriert, amit ő befutott, bárki be tudja futni - csak egy kis elhatározás és kemény munka kell hozzá.
A diákjaink kérdezhettek is. Természetesen a koronavírus-járvány is szóba került, aminek kapcsán többek között azt mondta, hogy a koronavírus az életünk része marad, csak azt kellene elérnünk, hogy ne a vírus uraljon minket, hanem mi a vírust.
Köszönjük Jakab Zsuzsannának a tartalmas beszélgetést!
vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto