Hurrá! Már lehet jelentkezni a 2022-es mentorprogramra!

2022.01.25.

Hurrá! Már lehet jelentkezni a 2022-es mentorprogramra!

Tavaly először indult el alapítványunk, a 21 nő az egészségügyért mentorprogramja, amiben olyan tehetséges diákok kaptak pártfogókat, akik érdeklődnek az egészségügy bármely területe iránt. A tavalyi év sikerén felbuzdulva, idén is meghirdettük mentorprogramunkat.

Már megnyílt a pályázási lehetőség a Mentorprogram 2022-re. Ha 10. vagy 11. osztályos diák vagy, érdekel az egészség, vagy az egészségügy bármely területe, akkor jelentkezz, mert a 21 nő az egészségügyért mentorcsapata lelkesen várja a pályamunkákat.
Ha tanár, és vannak tehetséges, eltökélt, szorgalmas, az egészség témaköre iránt érdeklődő 10-11. osztályos diákjai, akkor pedig ajánlja figyelmükbe a programot, és írjon egy rövid ajánlólevelet részükre!

Itt következnek a részletek:

Kik jelentkezhetnek?

A pályázatra a 2021/2022-es tanévben 10. illetve 11. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik Budapesten vagy vidéken élnek, gimnáziumba vagy szakiskolába járnak, nyitottak új ismeretek befogadására, érdeklődnek az egészség és az egészségügy iránt, szívesen foglalkoznak szociális kérdésekkel, a társadalom aktuális témáival.

Mit tartalmazzon a pályázat?

A pályázat tartalmazza a pályázó motivációs levelét, amelyben leírja, hogy miért jelentkezik a MentorProgramra, valamint két ajánlást: az egyiket pedagógustól kérjük, a másik ajánlást írhatja szülő, barát, tanár, ismerős, stb.

Mi a jelentkezés határideje?

Jelentkezni 2022. február 28. 17:00-ig lehet a mentor@21no.hu e-mail címre küldött pályázati anyaggal. Kérjük, a tárgymezőbe írják be: „mentorprogram2022”.

Honnan értesülhetsz a pályázat eredményéről?

A sikeres pályázókat 2022. március 4-ig értesítjük a pályázó, illetve az őt ajánló pedagógus által megadott e-mail címeken.

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto