Mentorprogramosok kérdezték a világhírű professzorokat

2021.06.19.

Mentorprogramosok kérdezték a világhírű professzorokat

Két szemfüles diákunk kipróbálhatta magát riporterként is a Mentorprogram keretein belül. Lehetőségük nyílt, hogy a Magyar Tudományos Akadémián interjút készítsenek Kondorosi Évával és Lovász Lászlóval. Morvai Eliza és Tverdota Hanna Zsófia tehette fel az őket izgató kérdéseket hazánk két legnevesebb tudósának.

A lehetőségre leggyorsabban lecsapó két diák lett riporter, akik Kertész Éva, az alapítvány  ügyvezetője, és nem mellesleg profi újságíró szárnyai alatt léptek be az MTA-ba, ahol találkozhattak korunk két nemzetközileg is ismert és elismert professzorával, Kondorosi Évával és Lovász Lászlóval. És nem csak találkozhattak velük, hanem a kamerák kereszttüzében fel is tehették nekik az őket érdeklő kérdéseket.

A lányokat igazi profi stáb vette körül, kaptak sminket, mikrofont, szó szerint körül ugrálták őket, ők pedig szorgalmasan készültek a beszélgetésre, hogy minden zökkenőmentesen menjen a forgatás során. Nagyon érdekes párhuzamok bontakoztak ki a két riportalany életútjában. A lányok ügyesen és magabiztosan kérdeztek. Az első kérdező Kertész Éva, a mentoráltak utána jönnek.

A végeredmény itt látható:

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto