Mentős csodaországban

2022.07.13.

Mentős csodaországban

Papp Kármen, idei mentoráltjaink egyike mentős szeretne lenni. Ezért kerestünk neki egy külsős mentort, Őri Kiss Zsoltot, aki el is vezette Kármenünket a mentős csodaországba.

Kármen Sopronból érkezett a budapesti találkára, és felejthetetlen kalandban volt része.

"Megnéztük a mentőpalotát, amiről rengeteg érdekes új dolgot tudtam meg, hogy mennyire értékes is. Zsolt sokat mesélt személyes eseteiről is, hogy mi az, ami őt nagyon megfogta. Győrfi Pál nagyon kedves, jószívű és segítőkész volt, mondta hogy bármiben kell segítség, számíthatok rá, és ezt még jó néhány mentős szintén mondta, akiknek Zsolt bemutatott. Utána kocsival elmentünk megnézni az esetkocsikat is külön, szuper érzés volt. Nagyon családiasan fogadott mindenki, szuper jó közösséggel álltam szemben. "

És hogy miért is szeretne Kármen mentős lenni, és mit jelentett neki ez a nap, ezek a találkozások:

"Annak a híve vagyok, hogy minden ember egy küldetéssel érkezik a világra. A tény, hogy életeket menthetek, hogy én lehetek a híd az élet és halál között majd, felülmúlhatatlan érzés. Az életmentés értelmet ad az életemnek, ennél szebbet el sem lehet képzelni, már gyerekkoromban is éreztem, hogy én itt fogom megtalálni a boldogságot. És az, hogy most tudtam találkozni az OMSZ tagjaival, csak még nagyobb löketet adott, és visszajelzést, hogy a lehető legjobb úton járok."

Szívből reméljük, hogy néhány év múlva, Kármen álma valóra válik, és életeket menthet. Nagy szükségünk van az ilyen elhivatott, lelekes emberekre!

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto