Szeged, szerelem...

2023.06.20.

Szeged, szerelem...

Minden évben alkalmat adunk diákjainknak, hogy meglátogassák a Szegedi Tudományegyetemet és persze körbenézzenek magában a vidéki városban is. Kalauzunk mindig Prof. Dr. Hohmann Judit mentorunk, akit munkája régóta az egyetemhez köt.

Az elmúlt években főleg a Gyógyszerésztudományi Kart ismerhettük meg tüzetesebben, hiszen Hohmann Jutka ott tanít, de az idén az Orvostudományi Kar skill laborjába is intézett nekünk bejárást, ami óriási élmény volt a fiataloknak. Diákjaink így élethű bábokon próbálhatták ki az intubálást és más orvosi bevatkozásokat. 

Természetesen azért a gyógyszerészi labor sem maradt ki, és persze a szupermodern, ám réges-régi kincseket rejtő könyvtár sem. És hát maga a város is varázslatos hangulattal rendelkezik! Úgyhogy sok diákunk ilyenkor komoly kedvet kap arra, hogy leköltözzön Szegedre az egyetemi éveire. 

Köszönjük Hohmann Juditnak, hogy az idén is megmutatta nekünk Szeged és egy egyetem csodáit!

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto