Találkozás Peták Istvánnal, a rákkutatás egyik legnagyobb gurujával

2021.08.25.

Találkozás Peták Istvánnal, a rákkutatás egyik legnagyobb gurujával

Bittner Nóra mentorunk összehozottt egy találkozót Peták Istvánnal, még hozzá az onkológia magyar fellegvárában, az Oncompass épületében. Fantasztikus és feljthetetlen élményben volt részünk!

Kutatás és gyakorlat - ezt a két dolgot kapcsolta nekünk össze ez a két zseniális ember Bittner Nóra és Peták István. A rákkutatás magyar fellegvárába léptünk be, és ott hallhattunk a legfrissebb kutatásokról és eredményeikről, Bittner Nóra pedig rögtön reflektált, hogy ők hogyan alkalmazzák ezeket a felfedezéseket a gyakorlatban. Csodás ez az együttműködés! 

A rákkutatás egy nagyon gyorsan fejlődő ága az egészségtudománynak. Ennek ellenére folymatosan versenyeznek az idővel. Már közel járnak, tudják, hogy párszáz gén mutációja okozza a rákot, és egyre közelebb jutnak a megoldáshoz. Peták mégis türelmetlen, mert neki MINDEN ÉLET SZÁMÍT.  Ragyogó elme, óriási szív! Olyan élményt nyújtottak nekünk, amit mi jelenlévők - biztosan mondhatom - sosem feledünk. Hálásan köszönjük!

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto