Viszlát 2022!

2023.01.11.

Viszlát 2022!

Igazán méltó körülmények között, a Magyar Tudományos Akadémián zártuk a 2022-es mentorévet. Minden diákunk színvonalas előadással készült a nagy napra, és mindenki szót is kapott, hogy beszéljen a projektjéről. Csodás nap volt!

A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében találkoztunk először a 2022-es mentorcsapatunkkal, és utoljára is. Ennél megfelelőbb helyet el se tudtunk volna képzelni erre az alkalomra. Diákjaink, akik előadhatták teljes prezentációjukat, megízlelhették, milyen a tudomány fellegvárának pódiumán előadni. De azok is, akik csak pár mondatok meséltek projektjükről, érezték ezt a kiváltságot.

Igazán büszkák vagyunk diákjainkra, mert remek előadásokat tartottak, csupa érdekes témában. Hallhattunk a génsebészetről, a gyomorfekélyről, a "jobb" öregedésről, a balkezességről, hogy csak néhányat említsek a témák közül, de sokat nosztalgiáztunk az elmúlt év programjainak beszámolóit hallgatva, látva.

Védjegyeinket is átadtuk ezen a jeles alkalmon négy kiváló egészségügyi kezdeményezésnek. 

Kubányi Jolán táplálkozástudományi szakember, a Táplálkozástudományért Alapítvány elnöke is beszámolt közös kutatásunk eredményeiről a fiatalok táplálkozását illetően.

Köszönjük mindenkinek, aki részt tudott venni záróeseményünkön. Jó volt együtt! Folytatjuk...

vissza

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto