Rólunk

21 Nő, akik egy olyan Magyarországért dolgoznak, ahol minden gyerek és felnőtt egyenlő esélyt kap az egészséges, hosszú életre. 

Látva a magyar lakosság jelenlegi egészségi helyzetét, úgy érezzük, hogy a negatív tendenciák ellen hatékony lehetőségeket, az egyes problémákra megoldásokat kell találni. Meggyőződésünk, hogy a hazai és nemzetközi egészségügyről szerzett ismereteink, gyakorlati tapasztalataink, vezetői rutinunk, valamint az együttműködésben rejlő erő nagy fontossággal bír, amikor ezt a komplex  tudást az edukáció révén szeretnénk hasznossá tenni.

Minél hamarabb megismeri az ember, hogy hogyan óvhatja egészségét, annál több esélye van arra, hogy hosszú, minőségi életet éljen, amely egyaránt fontos a család, a szűkebb környezet és az egész társadalom számára. A szemlélet kialakítása már az óvodákban kezdődik, s tart életünk végéig. Ehhez a szemléletformáláshoz ad a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány ösztönzést és konkrét eszközöket a gyermekek és a felnőttek számára.

Együttműködésre törekszünk mindazon kezdeményezésekkel, programfejlesztőkkel, egyénekkel, akik hasonló szándékkal dolgoznak az egészséges Magyarországért. 

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto