21 Nő az Egészségügyért Alapítvány sajtóeseménye

21 Nő az Egészségügyért Alapítvány sajtóeseménye

Az Alapítvány célja az egészségtudatosság fejlesztése, a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése a hazai egészségügy 21 prominens szereplőjének közreműködésével.

21 nő, akik munkakörükből és személyes elhivatottságukból eredő felelősségvállalásukkal támogatják az Alapítvány céljának elérését. Az Alapítvány közvetlen célja hosszútávon a lakosság egészségügyi állapotának javítása, a prevenció rutinszerű beépítése a hétköznapi életvitelbe, a meglévő és fejlesztés alatt álló, valamint a jövőben induló egészségnevelési programok népszerűsítése a gyermekek és a felnőttek körében óvodai és iskolai oktatások keretében illetve a gyógyszertárak bevonásával.

Ennek érdekében az Alapítvány a „21 Nő az egészségügyért” védjegyet hozza létre, amelynek használatát olyan programok nyerhetik el, melyek az Alapítvány célját szakmailag megbízható módon, magas színvonalon képviselik. 

Sajtóközlemény

« Vissza

A program megvalósulásának helye:
Budapest
Dátum:
2017.11.23.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto