Magunkról

AZ INTERJÚK ÉS A FOTÓK 2017 JANUÁRJÁBAN,  A 21 NŐ AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT CÍMŰ KIADVÁNY ÖSSZEÁLLÍTÁSAKOR KÉSZÜLTEK. A CSOPORTKÉPRŐL HIÁNYZIK DR. JAKAB ZSUZSANNA, AKI KÜLFÖLDI ÚTJA MIATT NEM TUDOTT MEGJELENNI A FOTÓZÁSON.

Hitvallásunk

Látva a magyar lakosság jelenlegi egészségi helyzetét, úgy érezzük, hogy a negatív tendenciák ellen hatékony lehetőségeket, az egyes problémákra megoldásokat kell találni. Meggyőződésünk, hogy a hazai és nemzetközi egészségügyről szerzett ismereteink, gyakorlati tapasztalataink, vezetői rutinunk, valamint az együttműködésben rejlő erő nagy fontossággal bír, amikor ezt a komplex  tudást az edukáció révén szeretnénk hasznossá tenni.

Minél hamarabb megismeri az ember, hogy hogyan óvhatja egészségét, annál több esélye van arra, hogy hosszú, minőségi életet éljen, amely egyaránt fontos a család, a szűkebb környezet és az egész társadalom számára. A szemlélet kialakítása már az óvodákban kezdődik, s tart életünk végéig. Ehhez a szemléletformáláshoz ad a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány ösztönzést és konkrét eszközöket a gyermekek és a felnőttek számára.

Együttműködésre törekszünk mindazon kezdeményezésekkel, programfejlesztőkkel, egyénekkel, akik hasonló szándékkal dolgoznak az egészséges Magyarországért. 

Alapítónk

"A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány támogat minden olyan edukációs programot, mely hiteles, szakszerű és az adott célcsoportot a célcsoport igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni. Mi a Hungaropharmában méltán büszkék vagyunk arra, hogy katalizátorai lehetünk ennek a tevékenységnek." Feller Antal
Hungaropharma Zrt. vezérigazgató

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto