8 intézménybe vittük el a mosolyt Mikulás előestéjén

8 intézménybe vittük el a mosolyt Mikulás előestéjén

Idén immár ötödik alkalommal indítottuk el a 21 Nő az egészségügyért alapítvány hagyományos Mikulás-napi adománygyűjtését, a Mosolyt a kórházakba akciónkat. A közösségi összefogással szervezett adománygyűjtés célja ugyanis, hogy Mikulás előestéjén megmutassuk az egészségügy dolgozóinak és a kórházban ápolt betegeknek, hogy nincsenek egyedül, sokan gondolnak rájuk és tisztelik azt a heroikus munkát, amit végeznek.

A mostani, járvány sújtotta időkben még a korábbi éveknél is fontosabb erősíteni az összefogást az egészségügyben, az egészségügyért, a laikusok és az egészségügy dolgozói között. Akár apró gesztusokkal, akár értük megtett kilométerekkel, vagy hatalmas ajándékcsomagokkal. Mert látjuk minden évben, de most különösen, hogy ez a kis idő, ami róluk, nekik szól, mekkora értékké válik.

A fáradtságot, a lelki terhet nem tudjuk ugyan átvenni sem a kórházak munkatársaitól, sem a betegektől, de ennyivel ki tudjuk fejezni köszönetünket, szimpátiánkat. És ami a legfontosabb: most is sokan csatlakoztak a felhívásunkhoz, talán ennyi ajándék még sohasem gyűlt össze. Többszáz kiló csokoládét, szaloncukrot, egy könyvtárnyi könyvet, játékokat tudtunk vinni a kórházakba. Köszönjük az Alexandra Könyvkiadó, a Béres Gyógyszergyár, a Corvina Kiadó, az Egis Gyógyszergyár, a Farmgirls Virágda, a Hungaropharma, a Készenléti Rendőrség, a MetLife Magyarország, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Semmelweis Egyetem, az Országos Vérellátó Szolgálat, a Szolgálati Agarak, a Tesco-Global Zrt. és mindazon magánszemélyek adományait és munkáját, akik hozzájárultak az akció sikeréhez!

A 21 nő az egészségügyért alapítvány fontosnak tartja még a járványterhelt időkben is, hogy figyeljünk a testi és a lelki egészségünkre, ezért az adományokat alkalmi futónagyköveteinkkel vittük el Mikulás előestéjén, befutva csaknem az egész várost, idén a Bethesda Gyermekkórház, a Heim Pál Gyermekkórház, az Uzsoki Utcai Kórház, az Országos Baleseti Intézet, a Magyar Hospice Alapítvány, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika és a Szent Ferenc Kórház dolgozóihoz jutottunk el.

« Vissza

Dátum:
2021.12.06.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto