Célba értek a mosolyok

Célba értek a mosolyok

Ez a nap is eljött, és már el is múlt. Ez az év más, mint a többi, így a mi Mikulás előestjén esedékes Mosolyt a kórházakba futásunk is más lett az idén. Nézzétek meg, hogy sikerült! Mert van hozzá (mozgó) képünk is.

Lázasan készültünk az idei Mosolyt a kórházakba eseményünkre. Reméltük, hogy együtt futhatunk, együtt lephetjük meg a kórházakat ezekben a nehéz időkben. Elképzeltük, ahogy odaérünk egy-egy intézményhez, és fáradt, de mosolygó arcok világítanak meg minket a szürke hidegben. Aztán az egyre kritkusabb járványhelyzet miatt el kellett térnünk a hagyományainktól, és más formába önteni azt. Nem akartunk lemondani a futásról, mert most még fontosabb, hogy egy kis 0mozgással tegyünk magunkért, a saját egészségünkért, ezzel is megkönnyítve nem csak a magunk életét, hanem az egészségügyi dolgozókét is. Mert azzal tehetünk a legtöbbet értük, ha egészségesek maradunk.

Álmainkban nem gondoltuk volna, hogy ilyen lelkesek lesztek, és rójátok a kilométereket mosollyal az arcotokon, dérben, fagyban vagy épp napsütésben, és 3213 kilométert gyűjtötök!!

Az tudjátok, mennyi? Mintha másfélszer körbefutnánk Magyarországot! Rengeteg!

Legyetek büszkék magatokra! Nagyon sokat jelent ez most az egészségügyben dolgozóknak és a kezük alatt gyógyulóknak. 

Azt se gondoltuk volna, hogy a cégeket is sújtó járványhelyzetben ennyi adakozóra találunk, akik bőkezűen osztogatták Mikulás zsákunkba a diót, mogyorót, és annál még sokkal többet.

Ez az időszaka az évnek tele van csodákkal. Számunkra ti hoztátok el a legnagyobb csodát. Köszönjük!

Nézzétek meg kisfilmünket is Mikulás előestéjéről:

« Vissza

Dátum:
2020.12.08.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto