Futunk, hogy együtt legyünk!

Futunk, hogy együtt legyünk!

Futunk, gyaloglunk, hogy lobogjon a hajunk! Na, jó... Ennél magasztosabb a cél! Hogy együtt legyünk, hogy megkérdezzük a másiktól "és Te hogy vagy?"!

Mert ez most a legfontosabb! Érdeklődni a másik iránt, és őszinte figyelemmel hallgatni, megérteni, elfogadni. Sokunknak sok oka lehet rosszul lenni, és sokszor azok vannak a legrosszabb állapotban, akikről nem is gondolnánk. A figyelmes, elfogadó meghallgatás azonban csodákra képes.

No és a mozgás! Pláne kint a szabadban! Erről alapítványunk futónagykövete, Ilku Lívia is tud mesélni:

"A futás nem „csak" sport. És, Te hogy vagy? – teszed fel a kérdést közben magadnak, vagy épp a futótársadnak, és tudod, hogy a válasz épp most formálódik. Mert a futás ventilláció is, a gondolatok kiengedése, hogy azokból, mire célba értünk, valami szépen összerendeződjön. Erre készülünk november 5-én is."

Várunk mindenkit, aki szeretne együtt lenni, együtt mozogni, együtt lélegezni - a természettel.

Találkozzunk november 5-én 9:30-kor a Margitszigeten a szökőkútnál!

Az eseményről még több infó itt. 

« Vissza

Dátum:
2022.10.12.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto