Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Valami készülődik... Míg az Északi-sarkon a Mikulás már lázasan gyártja és csomagolja az ajándékokat krampuszai segítségével, hogy Mikulás napján eljutassa a sok jóságot a cipőinkbe, addig Magyarországon mi a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány vezetésével is legalább ennyire szorgosan készülődünk arra, hogy Mikulás előestéjén megtöltsük a kórházakat mosollyal - idén nem csak a fővárosban és a járványhelyzet miatt kicsit másképp.

Már harmadik alkalommal feltett szándékunk az, hogy budapesti egészségügyi intézményekben szétosszuk az ajándékokat és szolidarítsunk azokkal, akik az ilyen ünnepnapokat is bent töltik legyenek ők dolgozók vagy betegek. Ez ebben a koronavírussal sújtott évben különösen fontos, hisz mindkét oldal súlyosan szenved a járványtól.

A jelenlegi helyzetben azonban december 5-én nem tudunk együtt futni. :( Természetesen, ahogy eddig is, úgy most is elvisszük a mosoly a Mikulás csomagokkal együtt a kórházakba, folytatódik az adománygyűjtés. Idén rendhagyó formában szeretnénk megköszönni az egészségügy dolgozóinak azt az emberfeletti erőfeszítést, amit az elmúlt időszakban nyújtanak.

Kérünk benneteket, csatlakozzatok egyénileg a futáshoz! Mindenki gyűjtse a kilométereket az egész országban és a határokon túl is! Ezzel a gesztussal fejezzük ki támogatásunkat, együttérzésünket mindazokkal, akik a Mikulást a kórházakban várják. 

November 15-től december 5-ig gyűjtsük közösen a kilométereket akár futva, akár gyalogos tempóban! Csatlakozz országos mozgalmunkhoz és nyerj Mikulás csomagot a településed kórházának, rendelő intézetének vagy ... TE döntöd el, hogy kinek! 10 csomagot sorsolunk ki a futók között. 

A futásaidat itt tudod regisztrálni:  shorturl.at/aoGTZ

Együtt, egymásért!

A részleteket kövesd a Facebook oldalunkon és a 21 nő  weboldalán.

A kórházaknak szánt adományokat továbbra is várjuk Budapesten és Pécsett november 27-ig! 

Ide írj, ha felajánlanál valamit budapesti intézményeknek: info@21no.hu

Ide írj, ha a pécsi intézményeket támogatnád: ajanlat@alexandra.hu

❤️❤️❤️Szponzoraink❤️❤️❤️

ÁEEK

Alexandra Könyvkiadó
Asix Distribution Kft.
Bayer Hungária
Béres
Egis Gyógyszergyár Nyrt.
Eisberg Magyarország
Farmgirls Virágda
Fruitveb
Hungaropharma
Innovelle Pharma
Johnson & Johnson
Lafarge Cement Magyarország Kft.
MetLife Magyarország
Napsugár Könyvkiadó
Nestlé Hungária Kft.
Omega Pharma Hungary Kft.
Primőr Kozmetika
Profi-Med
SpringMed Kiadó
Unilever Food Solutions

(A lista folyamatosan bővül)

« Vissza

Dátum:
2020.10.29.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto