Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Már harmadik éve lesz az idén, hogy Mikulás előestéjén futva szállítjuk a finomnál finomabb és szebbnél szebb ajándékokat néhány budapesti kórházba, hogy így fejezzük ki szimpátiánkat mindazokkal a betegekkel és egészségügyi szakdolgozókkal és orvosokkal, akik ezt az éjszakát is kórházban töltik. Idén ez még fontosabb, mint bármikor a járványhelyzet miatt.

A jótékonysági futás a Mikulás nap üzenetét fordítja le az egészségügy nyelvére. A gyógyszerek, a műszerek, az orvostudomány fejlődése sok ember életét menti meg nap mint nap. Miközben a technika bűvöletében élünk, sosem szabad elfeledkezni a mosoly erejéről, az empátiáról, az emberi gesztusokról, amelyek az emberséges, jól működő egészségügyet megalapozzák. A Mikuláscsapat ezt a mosolyt viszi el budapesti kórházakba az ajándékcsomagokkal együtt idén harmadik éve.

A kb. 8 kilométeres futás 2020. december 5-én, 17 órakor indul a Nagyvárad térről! 

November 25-ig várjuk azon partnerek jelentkezését, akik adományaikat szeretnék betenni a Mikulás csomagba.

És mindenkit sok szeretettel várunk a futócsapatba!

A futásról minden aktuális információt a FB eseménynél gyűjtünk.

« Vissza

Dátum:
2020.10.15.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto