Indul a harmadik évfolyam! Mentoprogram 2023!

Indul a harmadik évfolyam! Mentoprogram 2023!

Hamarosan becsengetnek az idei MentorProgramba, de addig még néhány fontos feladat vár rátok és ránk. Nektek össze kell készíteni és időben elküldeni a pályázatotokat, nekünk pedig ki kell választanunk azt a 42 diákot, akik az idén velünk tartanak ebben a 10 hónapig tartó kalandban.

A pályázatokat a most 10-11. osztályba járó diákoktól várjuk, akik szívesen megismerkednének az egészségügy világával közelebbről. A pályázathoz három dologra lesz szükségetek:

  • motivációs levélre (2-4000 karakter)
  • ajánlásra valamelyik tanárotoktól
  • egy másik ajánlásra bárkitől (anya, apa, nagynéni, tesó, másik pedagógus, nagyi, barátnő, haver... stb...)

A jelentkezés részleteit ide kattintva láthatjátok.

A Mentorév során minden hónapban legalább egy, de előfordulhat, hogy több programod is lesz. Szeretnénk, ha minél több eseményen részt tudnál venni, de te magad választod ki, hogy melyik az, amit semmiképpen nem akarsz kihagyni.  Az iskolai hiányzásokat igazoljuk, az egyes programokról az osztályfőnöködet és a téged ajánló tanárt egyaránt értesítjük.

Találkozhatsz nemzetközileg elismert tudósokkal, orvosokkal, gyógyszerészekkel, kommunikációs szakemberekkel, közgazdászokkal, akik mindannyian itthon és/vagy  külföldön  dolgoznak a lakosság egészségéért.  Ők lesznek a mentoraitok, segítenek abban, hogy megismerkedj egy-egy  szakterülettel. Tapasztalataink szerint életre szóló kapcsolatok születnek a mentorokkal, diáktársakkal, hiszen az ország különböző iskoláiból érkeztek és hasonló érdeklődésű emberekkel találkoztok.  

A program  záróünnepe december 8-án lesz, amikor egy szabadon választott témában előadást tarthasz. A témaválasztásban, a prezentáció elkészítésében folyamatos segítséget kapsz.  Várjuk a jelentkezésed a mentor@21no.hu címen, ha kérdésed van, küldj emailt, mi 24 órán belül válaszolunk.

« Vissza

Dátum:
2023.01.19.
További információ a programról:
https://www.21no.hu/mentor-pro …

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto