Mosolyt a kórházakba! - Mikulás-futás

Mosolyt a kórházakba! - Mikulás-futás

Az idei a 7. alkalom, hogy futva visszük a mosolyt a kórházakba. Így szeretnénk kifejezni együttérzésünket a betegeknek és hálánkat az egészségügyi dolgozóknak, akik még az ünnepnapokat is bent töltik az intézményekben.

Találkozzunk december 5-én 17.00-kor Budapesten a Nagyvárad téren a metró kijáratánál (a sasnál). Aki gyalogolna az 18:45-re menjen a Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet, ők onnan indulnak. 

Két távon futunk

1) A pesti távolság kb. 8 km (első állomás a Heim Pál Gyermekkórház,  az utolsó a Bethesda Gyermekkórház).
2) A budai csapatot olimpikonok, gyorsfutók vezetik, ők kb 23 km-t futnak (első állomás a Heim Pál Gyermekkórház,  az utolsó a Szent Ferenc Kórház).

Gyalogos táv: kb. 2 km, Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézettől (1145 Budapest, Amerikai út 57.) indulunk 18:25-kor. A Bethesda Kórházig gyaloglunk. 

Regisztrációs díjat nem kérünk, helyette kérünk a Mikulás csomagba való ajándékokat, amelyeket kiosztunk a kórházaknak. 

« Vissza

A program megvalósulásának helye:
Globális
Dátum:
2023.12.05.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto