Pedagógus Expo 2019

Pedagógus Expo 2019

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre 2019 február 23.-án Budapesten a Kongresszusi Központban a Pedagógus Expo.

Négy teremben szakmai előadások, workshopok, tréningek, valamint két szinten szakmai kiállítók várják a látogatókat.
A rendezvény megálmodója és főszervezője: Balatoni Kata.

"Évek óta sokat dolgozom azon, hogy nem csupán saját szakterületemen, hanem az oktatás minden szegmensében olyan élményeket keressek, melyekben örömmel osztozom másokkal. Hiszem, hogy mi pedagógusok kiemelt figyelmet érdemlünk, amit elsőként önmagunknak kell megadnunk. Ezért álmodtam meg a Pedagógus Expó-t! Azt szeretném, hogy mi akik belépünk reggel az ajtón, este a világ legbüszkébb emberei legyünk, nem másért, mint hogy pedagógusok lehetünk!


2018-ban ezt éreztem, hetekig szárnyaltam és nem csak én, hanem mindenki akivel találkoztam. 26 ország 2000 magyar pedagógusa találkozott ezen a napon. Együtt szereztünk új ismereteket, élményeket, barátságokat, köttettek jobbnál jobb szakmai együttműködések, gördültek a könnyek a meghatottságtól, a nevetéstől és az ámulattól. Nekem délben már fájt az arcom a mosolygástól. Ezt kívánom magunknak 2019-ben is! Legyünk KÖZÖSSÉG, legyünk a legbüszkébb, a legelhivatottabb pedagógusk! Találkozzunk 2019 február 23.-án Budapesten a Kongresszusi Központban. Rendkívüli előadók, élmények és egy nagy meglepetés vár mindenkire!


Szeretettel várlak: Balatoni Kata (neveléstudományi kutató, néptáncpedagógus, Így tedd rá! Program vezetője)"


Az előadók és kiállítok névsorát a mai naptól folyamatosan tesszük közzé a rendezvény oldalán, eseményénél és weboldalán: www.pedagogusexpo.hu

« Vissza

A program megvalósulásának helye:
Globális
Dátum:
2019.02.23.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto