Sokan csatlakoztak céljainkhoz

Sokan csatlakoztak céljainkhoz

Egy felejthetetlen hétvégén vagyunk túl! Érted is futok! kapmányunkhoz a vártnál sokkal többen csatlakoztak. Felemelő volt ez az átfogó összefogás, aminek kereteit most a Spar Budapest Maraton adta szeptember 28-29-én.

Érted is futok! felívásunkhoz az egészségügy számos területéről csatlakoztak kollégák. Sokan futottak ennek szellemében a hétvégén a Spar Budapest Maratonon. Köszönjük a támogatásukat, kitartásukat, és gratulálunk a teljesítményükhöz!

Rajtuk kívül még sokan aláírták az ennek kapcsán kiadott nyilatkozatunkat a 21 Nő az Egészségügyért sátránál - több mint 200 (!!!) aláírás gyűlt össze. De még most sem késő csatlakozni. Aki egyetért az alább közölt nyilatkozatban megfogalmazott céljainkkal, az írjon nekünk a futunk@21no.hu címre, és őt is felvesszük az aláírók listájára.

Köszönjük a támogatást a Béres Gyógyszergyárnak és a Nutricia Magyarországnak, valamint az aktív részvétel sátrunknál az Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének.

ÉRTED IS FUTOK!

Minden futó magáért fut, de a futással példát mutat, másokat ösztönöz. Különösen igaz ez azokban a munkakörökben, ahol az emberek egészségével, gyógyításával foglalkoznak. Ezt üzeni szlogenünk: "Érted is futok!" Mi, akik az egészségügyben dolgozunk, a napi munka után is felhúzzuk a futócipőnket, mert tudjuk, hogy a saját egészségünkért is tenni kell. Tesszük ezt fáradtan, melegben, hidegben, esőben, hogy kiszellőztetett aggyal, vidáman, saját vállunkat megveregetve érkezzünk haza. 

A motivációnk sokféle, mint ahogyan mi is sokfélék vagyunk. De van, ami összeköt bennünket: ez pedig az a biztos tudás, hogy ha mi, az egészségügyhöz kötődő emberek együtt, egy csapatban képesek vagyunk mozdulni, akkor az jó példaként szolgál mások számára.  

Az egészségügyben dolgozók együttműködése, egymás munkájának a tisztelete és elismerése komoly erő az egészségügy munkatársai és a gyógyulni vágyó emberek számára egyaránt. Az összefogás biztonságot jelent mindkét oldalon, mert ezzel is hangsúlyozzuk, hogy egymásnak segítő társai, partnerei vagyunk. 

Mozgalmunk elvi elköteleződést jelent a szolidaritás, a közös értékeink iránt. Mutassuk meg mi, egészségügyi, gyógyszeripari dolgozók, hogy a prevenció, az egészséges életmód a minőségi élet alapja, amiért mi, egyenként és egy nagy közösség részeként is teszünk!

« Vissza

Dátum:
2019.10.01.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto