Tudj tenni az egészségedért! Ismét védjegyeket osztottunk

Tudj tenni az egészségedért! Ismét védjegyeket osztottunk

November 27-én a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány megülte nagy napját, és megünnepelte új védjegyeseit. Csodás esemény volt, nagyszerű, az egészségért tevő emberekkel. Idén az egészséges környezet került az alapítvány fókuszába, így ennek tükrében ítéltük oda a védjegyeket.

A társadalmat leginkább foglalkoztató problémákra keresik, vagy adnak megoldást azok a programok, amelyek munkájának hitelességét a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány védjeggyel ismer el. Tudjuk ugyanis, hogy nagyon is kellenek a jó programok az egészségnevelés, az egészségtudatosság terjesztésében, a nagy médiazajban viszont sokszor nem tudjuk kiszűrni a valóban hiteles kezdeményezéseket. Ebben próbálunk segíteni védjegyeinkkel. Választ adva a kor aktualitásaira, idén a környezet-egészség, az egészséges környezet került az alapítvány fókuszába, így ennek tükrében ítéltük oda a védjegyeket. 

Az idei díjazottak:

  • anyukák, akik mára több ezres közösséget építettek: Hangák - a Zöldre érett nők közössége 
  • egyetemi docens, gyógyszerész, aki a hamis ígéretekkel csábító gyógykészítményeket leplezi le: Ködpiszkáló.blog.hu
  • óvodai program, ami azzal a céllal indult, hogy a bullying felismeréséhez és megelőzéséhez adjon támpontokat: NyugiOvi foglalkozás-sorozat
  • információs órák, amely segítik megérteni a demenciát és a hozzá való viszonyt: Demencia órák
  • hazánk egyetlen kezdeményezése, amely a szondatápláltak otthonápolásához nyújt segítséget: Nutricia Otthonápoló Szolgálat

Jövőre is folytatjuk, várjuk a jelentkezéseket!

A Védjegyre bárki jelentkezhet, vagy bárki jelölhet olyan szervezeteket, programokat, összefogásokat, amelyek szakmailag hitelesen adnak megoldásokat a társadalom jelenlévő szükségleteire. Lehet az egy kis közösség, egy szakmai program, egy-egy elkötelezett szakember kezdeményezése is, legyen az az ország bármely pontján, de akár a határon túl is. Fontos, hogy mutassa meg magát mindenki, tudjunk róla, hogy mind többeknek adhassanak ezek a jó ötletek megoldást az életükben felmerülő kérdésekre.

« Vissza

Dátum:
2019.11.28.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto