Visszük a mosolyt! Az idén hatodszorra

Visszük a mosolyt! Az idén hatodszorra

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány Mikulás-napi adománygyűjtő akciója, a Mosolyt a kórházakba immár 6. éve indul útjára. Várjuk a futókat, gyaloglókat és az adományokat!

A közösségi összefogással szervezett adománygyűjtés révén Mikulás előestéjén Mikulás csomaggal kedveskedünk az egészségügy dolgozóinak és a kórházban ápolt betegeknek. Az adománygyűjtést közösségi futással kötjük össze, kórházról kórházra futunk egyre többen, hogy személyesen adhassuk át a csomagokat. Évről évre tapasztaljuk, hogy az egészségügyben dolgozóknak milyen fontosak ezek az egyszerű, emberi gesztusok, mint ahogy azt is örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több futó csatlakozik a kezdeményezéshez. 

Mozgalmunkhoz futással és adománnyal lehet csatlakozni. Örömmel fogadunk Mikulás csomagba való ajándékokat, mint édesség, könyv, kedves figyelmesség és megköszönjük, ha cégként 150.000 Ft-tal járulnak a mozgalom sikeréhez, amit a szervezésre, csomagolásra, hirdetésre fordítunk. A 21 Nő az egészségügyért közhasznú alapítványként tudja fogadni az adományokat. Az adományozók listája minden évben megjelenik a sajtóközleményünkben, a saját média felületeinken. 

Találkozunk 2022. december 5-én, 17.00 órakor a Nagyvárad téri metrónál.

Gyere, fuss velünk!

Útvonal és egyéb részletek a Facebook eseményünknél.

Az adományokat november 30-án és december 1-én várjuk, cím: 

1061 Budapest, Király utca 12. (a Hungaropharma épületében).

Kapcsolat: 

Kertész Éva ügyvezető, E-mail: kertesz.eva@21no.hu, Tel: + 36 30 426 5234

« Vissza

Dátum:
2022.11.22.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto