Zártunk. És nyitunk?

Zártunk. És nyitunk?

A 2023-as mentorévünket egy méltó zárással koronáztuk meg még decemberben a Magyar Tudományos Akadémián. Diákjaink már hónapok óta készültek az eseményre, kutattak, gondolkodtak, elmerültek a prezentációkészítés rejtelmeiben, hogy színvonalas előadásokkal kápráztassanak el minket. Jelentjük, sikerült nekik!

Mindig ünnep, amikor találkozunk diákjainkkal és mentorainkkal, de a záróesemény a csinos ruhák, az akadémia csillogása, és az előadások izgalma miatt mindig a legkülönlegesebb alkalom. Repes a szívünk, amikor diákjaink megjelnennek kedvenc pedagógusaikkal és lelkesen, kedvesen körbegyűlve beszélgetnek mentoraikkal.

Ennél már csak az csodásabb, amikor egyénileg vagy csoportosan előadnak vagy beszélgetünk az őket érdeklő témákban. Már maguk a választott témák is annyira érdekesek, és általában ezt még sikerül megkoronázni egy remek előadásmóddal is.

Nem szeretnénk kiemelni senkit, csak felsorolnánk néhány témát a teljesség igénye nélkül:

  • zeneterápia
  • endometriózis
  • fejlődő országok egészségügyi ellátása
  • biolumineszencia
  • szexuális nevelés

és még sorolhatnánk...

Köszönjük mindenkinek, aki eljött. Nagy élmény volt ez mindannyiunknak! Büszkén és boldogan zártuk a 2023-as mentorévünket, és hamarosan kiderül, mikor nyitjuk meg a 2024-eset...

« Vissza

Dátum:
2024.01.09.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto