Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület

Felnőttek
Időskorúak
Kategória: Edukáció
Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület

A Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület 2008-ban jött létre, vagyis majd’ 15 éve működik. Külön kedves a szívünknek, hogy a közösségi programok szervezésében élen jár a település gyógyszertárának, a Károlyi Gyógyszertárnak a vezetője, Kónyáné Bodnár Eszter, az Egyesület elnöke, aki 10 éve szervezi az egészség programokat.

S hogy miért lett az egészség egyre fontosabb kérdés a 21. században? Tanúi vagyunk annak a folyamatnak, hogy a tudásunkkal együtt nő az egyéni felelősségünk. Kiderült, hogy az ismereteink a világról, a testünk működéséről, a táplálkozásunk, de akár a kapcsolatunk önmagunkkal és a környezetünkkel megfelelő ismereteket igényel. Ha hiteles tények alapján tájékozódunk, az már fél siker, hiszen könnyű eltévedni a rengeteg információ között.

Emberek vagyunk, racionálisak, ugyanakkor érzelmesek és nagyon szeretünk játszani, közösségben lenni. Az a program tud ennyi éven át jól működni, amely képes értéket teremteni és adni a közösségnek. Aki valaha megpróbálkozott életmódklub működtetésével, az tudja, hogy mennyire összetett feladat motiválni a lakosságot, népszerűsíteni az egészséges életmódot. Az egészséges életmód felé vezető út néha rögös, sőt lemondással jár, akaraterőt igényel, de amikor az ember visszatekint, megérzi a győzelem, a siker ízét. Egészségesnek lenni, jól lenni minden egyes nap, sikerélményt jelent.

A Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület szervezői: Kónyáné Bodnár Eszter elnök, Bartha Lászlóné egyesületi gazdasági vezető, Fábián Tünde programszervező és a sajóbábonyiak tartalmas együttlétekkel színesítik a hétköznapokat. Miközben ismereteket kapnak az egészségről, a közösség ereje hatással van a hétköznapokra, élményt, programot, sőt vidámságot ad az embereknek. Munkájukhoz sok örömet, további lendületet kívánunk!

« Vissza

A program szakmai vezetője:
Kónyáné Bodnár Eszter
Kapcsolattartó:
Kónyáné Bodnár Eszter

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto