Adherencia

 A gyógyulásunk szempontjából fontos, hogy panaszunkkal minél hamarabb szakemberhez forduljunk. Ám ahhoz, hogy a gyógyulás útjára lépjünk, be kell tartani az általa előírt terápiát.

Adherencia alatt elsősorban a gyógyszeres terápia pontos követését értjük, de szélesebb értelmezésben a szakemberek életmódunkra vonatkozó tanácsait is ide vehetjük - legyen az diéta vagy mozgás.

Ha egy társadalomban magas fokú az adherencia, akkor látványosan megnőnek a gyógyulási esélyeink, egyértelműen jobbak a halálozási mutatók, alacsonyabbak a kórházi költségek. Ám együttműködni nem könnyű. Nem azért, mert nem akarunk, hanem azért, mert nem tudjuk, hogyan kell.

Ezen a honlapon és az Adherencia FB oldalán hiteles információval, eszközökkel, jól bevált tanácsokkal támogatjuk az érdeklődőket. A szakemberek véleményén túl szeretnénk tudni, hogy kinek mi okoz problémát, hogy miért jelent nehézséget az orvosi utasítások betartása. Célunk, hogy valós párbeszéd jöjjön létre a szakemberek és a laikusok között.

Mert az egészség mindannyiunk közös ügye!

noi-gyogyszernaptar.docx      

ferfi-gyogyszernaptar.docx


Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto