A MentorProgramban nincs nyári szünet

A MentorProgramban nincs nyári szünet

Nyáron is izgalmas programok és emlékezetes találkozások várnak diákjainkra.

Két kórház kulisszái mögé is beleshetnek mentorprogramos diákjaink: egyik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, a másik pedig a Heim Pál Gyermekkórház.

Lesz alkalmuk részt venni egy gyógyszerészkonferencián, ahol a szakma java felvonul.

Egy főzőshow aktív résztvevői is lehetnek, ami az egészséges étkezés körül forog a legnevesebb dietetikusok vezetésével. Fakanalat is ragadnak a gyerekek!

Tavalyi szűrőkamionos látogatásunk is megismétlődik, ahol szűréseken vehetnek részt, és bepillanthatnak a háttérben folyó munkákba.

Közben pedig készülnek a projektek. Van aki önállóan dolgozik, van, aki mentora segítségével. A szerencsésebbek a Balatonnál találkoznak mentorukkal egy kis nyaralással kiegészítve, de a többieknek is nagy kaland egy-egy ilyen eszmecsere. Papp Kármen például Budapesten találkozott mentorával, aki elvezette a mentősök varázslatos világába.

És ha már varázslat, akkor a Varázslatos Gyógyszertár projektünk is folytatódik, aminek során patikákat látogatnak diákjaink, és belefolynak az ottani munkálatokba.

« Vissza

Dátum:
2022.07.13.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto