Belecsaptunk a 2023-as mentorévbe!

Belecsaptunk a 2023-as mentorévbe!

Beérkeztek a pályázatok, kiválasztottuk a bejutókat, és el is kezdtük a "tanévet" egy nagyszabású innivációs versennyel.

A legnehezebb feladatunkon túl vagyunk: kiválogattuk a diákokat, akik a 2023-as év mentorprogramjában részt vehetnek. 42+1 fő az idei keret. Az ország minden tájáról vannak fiataljaink, sőt a plusz egy az országhatáron túlról érkezett. Nézzétek meg, kik és honnan tartanak velünk!

Online már elkezdtünk ismerkedni egymással és önmagunkkal. Ez utóbbihoz kaptunk segítséget Halász Annamáriától a Richter Gedeon munkatársától, aki mindenféle önismereti játékkal és hasznos információval ellátta diákjainkat, mert ha önmagukat jól ismerik, akkor a pályaválasztás is könnyebben megy. 

Három szerencsés diákunk ellátogathatott a Nobel-díjasok és Tehetséges Diákok találkozójára Szegedre, ahol érdekes előadásokat hallgathattak, illetve kísérletekben is részt vehettek megismerve sok-sok hasonló érdeklődésű társukat. Nagy élmény volt a lányoknak!

Az idén igen hamar, már április legelején eljött az első személyes találkozó lehetősége, méghozzá az Innovációs Verseny formájában, amit a Junior Achievement Magyarországgal együtt szervezünk minden évben a diákoknak. Az idei téma a függőségek voltak. Erre dolgozhattak ki vállalkozás ötleteket a csapatok. Szuperizgalmas volt! Itt olvashattok róla részletesebben.

És ez még csak a kezdet! Várjuk a folytatást!

« Vissza

Dátum:
2023.04.19.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto