Da Vinci, Szeged, Bajcsy - nyári programdömping a MentorProgramban

Da Vinci, Szeged, Bajcsy - nyári programdömping a MentorProgramban

A tavaszi bemelegítő programok után sűrűbben találkoztunk nyár elején, amikor már diákjaink is letették az iskolai teendőket. Sok izgalmas helyen jártunk, sok ismeretet és tapasztalatot szereztünk!

Meglátogattuk az éppen akkor a Stefánia Palotánál állomásozó szűrőkamiont, ami egy szupermodern, sokféle szűrővizsgálatnak teret adó mozgó egészségügyi állomás. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink megismerjék a megelőzés lehetőségeit, minél többet tudjanak a helyes táplálkozásról, az egészséges mozgásról, a betegségek megelőzéséről és a szűrővizsgálatokról. Ezen a látogatáson mindezekről sokat tanulhattak.

Az idei első Da Vinci sebészeti robot látogatáson is túl vagyunk már így nyár elején. A modern technológia csodákra képes, Da Vinci pedig ékes példája annak, hogy ember és robot hogyan működhet együtt hatékonyan. Még két látogatási alkalmat biztosítunk diákjainknak a nyár folyamán, hogy mindenki, aki szeretné, megnézhesse a robotot.

Szegedre is elvittük az érdeklődő középiskolásokat, hogy kapjanak egy képet arról, milyen az ottani egyetem, és hogy milyen a város. Az Orvostudományi Kar skill laborja lenyűgözte őket.

Legutóbb pedig a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban jártunk. Ott kifejezetten a gyógyszerészi részlegen, hogy lássák diákjaink hogyan is működik egy kórházi gyógyszertár, mi egy kórházi gyógyszerész feladata. 

Most picit szusszanunk, de a nyár vége előtt még jelentkezünk pár programmal. 

« Vissza

Dátum:
2023.07.12.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto