21-ek Védjegye

Keresés
Gyógyszerszedés a hétköznapokban - Avagy röviden az öngyógyításról

Gyógyszerszedés a hétköznapokban - Avagy röviden az öngyógyításról

Vannak, olyan hétköznapi bajaink, amikkel nem futunk rögtön az orvoshoz, hanem próbálunk magunk keresni megoldást a problémára, például egy kapszula formájában. Hogyan tegyük ezt? Kitől kérjünk segítséget?

Hangák - a Zöldre érett nők közössége

Hangák - a Zöldre érett nők közössége

0-120

2019-es díjazottaink a Hangák, olyan anyukák (és családjaik), akik aktívan tesznek a környezetükért, a környezetük egészségéért, tisztaságért, a Földünkért, a gyermekeink jövőjéért. Mert ha a környezet nem egészséges, amiben élünk, akkor mi sem lehetünk azok!

Ködpiszkáló.blog.hu

Ködpiszkáló.blog.hu

Felnőttek
Időskorúak
1 kapcsolódó cikk

Dr. Csupor Dezső gyógyszerész blogjában arra a feladatra vállalkozott, hogy eloszlassa a gyógynövények és gyógyhatású készítmények, módszerek körüli mítoszokat. Egy-egy szer vagy módszer működik vagy sem? Erre ad választ kollégáival közérthető nyelven.

NyugiOvi

NyugiOvi

Óvodások

Dr. Jármi Éva, az ELTE-PPK adjunktusának szakmai vezetésével ez a kezdeményezés arra alapul, hogy minél hamarabb megalapozzuk az elfogadó, védelmező és erőszak-ellenes attitűdöt a gyerekeknél, annál biztosabb, hogy később is képesek lesznek egy jól működő, sokszínű és összetartó közösség tagjaivá válni.

Nutricia Otthonápoló Szolgálat

Nutricia Otthonápoló Szolgálat

Időskorúak

A Nutricia Magyarország 20 éve működteti országos lefedettséggel a Nutricia Otthonápoló Szolgálatát, amely szigorú szakmai és jogszabályi előírásoknak megfelelően térítésmentesen, széleskörű segítséget nyújt a szondatáplált betegeknek és a hozzátartozóik számára.

Szikra Tehetséggondozó Egyesület 2020

Szikra Tehetséggondozó Egyesület 2020

Óvodások
Általános iskolások
Felnőttek

Az Egyesület célja az atipikus, kiemelkedő és átütő fejlődésű, akár Asperger szindrómás (autizmus spektrumzavarral élő) tehetséges gyermekek tehetséggondozása, a szülők segítése abban, hogy gyermeküket megértsék, elfogadják, a támogató légkör kialakítását biztosítani tudják. Minden autizmus spektrumzavarral élő gyermeket fogadnak, fejlesztést biztosítanak nekik. Rendszeres heti foglalkozásokat tartanak gyermekeknek és havonta a szülőknek szülőcsoportot, ahova szükség szerint szakembereket hívnak.

KalóriaBázis 2020

KalóriaBázis 2020

Felnőttek

Magyar Máté közgazdász 7 éve hozta létre a Kalóriabázis nevű portált, amely a tudatos táplálkozás megtanulásában nyújt segítséget. Az oldal annak az egyszerű tételnek a gyakorlati megvalósítása, amely kimondja: „Ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogyni fogsz!”

Hitelességről, szakmaiságról szól a védjegy

Hitelességről, szakmaiságról szól a védjegy

Felnőttek

Rendkívül fontosnak tartom, hogy az egészségnevelés megkapja az a figyelmet, amire láthatóan nagy szükség van Magyarországon. Személy szerint és az alapítvány elnökeként is azt érzem, hogy erre több energiát kell fordítanunk és meg kell találni, hogy az a sok-sok kiváló egészségprogram, ami egyébként már működik az országban, hogyan jut el az egyénekhez. A védjegy ennek a folyamatnak fontos állomása.

Védjegy 2017 és 2018

Védjegy 2017 és 2018

Felnőttek

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány 2017-ben és 2018-ban Védjeggyel kitüntetett programjai a lakosság aktuális kérdéseire keresnek és nyújtanak hatékony megoldásokat.

AZ ALMA ÚTJA

AZ ALMA ÚTJA

Általános iskolások

„A szülőkön már nem hiszem, hogy sokat lehetne változtatni, mert a rohanó világban mindenki túlterhelt és próbálja a dolgok könnyebb végét megfogni. Jót akarnak a gyereknek, és nem is tudják, hogy bizonyos ételektől fáradékonyak vagy épp hiperaktívak lehetnek. De ha a gyerekek jó választásait megerősítjük, akkor az elindíthat egy lavinát és otthon is kérhetik az egészséges ételeket.”

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto