Hírek

Lovagkeresztet kapott a mi Egervári Ágnesünk

Lovagkeresztet kapott a mi Egervári Ágnesünk

A 21 NŐ egyik tagja, dr. Egervári Ágnes a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét vehette át nemzeti ünnepünk alkalmával.

Érted is fut Ilku Lívia!

Érted is fut Ilku Lívia!

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány nagy egészségügyi összefogást hirdet a hazai egészségügyi cégek és szakemberek között, amikor közös futásra és közös fellépésre invitálja őket. Az összefogás, az empátia, a szakértelem ma a lehető legfontosabb értékek, amelyekre számíthat az egészségügy minden szereplője. Az Érted is futok! „szövetség” apropója a BSI által szervezett futóverseny Budapesten, szeptember 28-29-én. Az alapítvány futónagykövete, Ilku Lívia számára a futás az életet jelenti, erről vall a vele készült interjúban.

Találkozhattunk az első női vallási vezetővel

Találkozhattunk az első női vallási vezetővel

Második úti célja Magyarország lett a nyár végén kinevezett hindu “pápának”, Shankaracharya Sadhvi Hemanand Giri jinek. Őszentsége helyzete azért is nagyon különleges, mert az első nő a világon, aki megkapta ezt a magas vallási tisztséget. A 21 Nő az egészségügyért alapítvány vendégeként küldetéséről, a nők megváltozott szerepéről beszélt.

21 egészségfejlesztő pedagógust díjaztunk

21 egészségfejlesztő pedagógust díjaztunk

Pontosabban fogalmazva, 21 olyan általános- és középiskolai projektet ismertünk el, mi, a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány, amelyek jó, követendő példát állítanak más pedagógusoknak is, és amelyek hatékonyan fejlesztik a fiatalok egészségtudatosságát. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között az egészség világnapján adtuk át, a budapesti Pannónia Általános Iskola dísztermében.

Cseppben az életről - Exkluzív interjú Béres Klárával

Cseppben az életről - Exkluzív interjú Béres Klárával

A felénél tart az Duna Televízióban a Béres Józsefről szóló Cseppben az élet című 4 részből álló mini filmsorozat. Ennek kapcsán beszélgettünk Béres Klárával, a 21 nő egyikével.

5 éves a KórházSuli!

5 éves a KórházSuli!

Kórházsuli

És ebből a jeles alkalomból összehívtak egy sajtó reggelit, hogy még többen szerezzenek tudomást róluk és munkájukról. Természetesen mi is elmentünk megnézni őket, hogy kicsit együtt ünnepeljük ezt a az évfordulót védjegyes csapatunkkal.

Kérdezze a jövő gyógyszerészét!

Kérdezze a jövő gyógyszerészét!

Középiskolások a patikában

Középiskolásokat tanítanak egészségtudatos életmódra és biztonságos gyógyszerhasználatra a Debreceni Egyetem gyógyszerész szakos hallgatói. Az intézmény 44 diákja országszerte több mint 90 előadást fog tartani.

Ilyen volt a 21 nő idei éve - 2018

Ilyen volt a 21 nő idei éve - 2018

21 nő, akiknek az egészségügy a szívügye, a hobbija egész évben. Az alapítvánnyal fantasztikus évet zártunk, köszönjük minden egyes tagunknak és partnereinknek!

A Karc FM-ben hallattuk a hangunkat

A Karc FM-ben hallattuk a hangunkat

A Spájz című műsor vendége volt Kertész Éva és Szökő Éva, valamint két védjegyesünk Marsi Zoltán és Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes.

Kondorosi Éva magyar kutató az idei Balzan-díjazottak között

Kondorosi Éva magyar kutató az idei Balzan-díjazottak között

Idén Kondorosi Éva akadémikus kapta a világ egyik legjelentősebb tudományos elismerésének számító Balzan-díjat, melyet Eugenio Francesco Balzan olasz újságíró lánya, Lina Balzan alapított 1957-ben édesapja emlékére. A 750 000 svájci frankkal járó elismerést 2018. november 23-án Sergio Mattarella olasz államfő adja át Rómában a magyar kutatóprofesszornak.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto