Hírek

21 NŐ ÜZENETE

21 NŐ ÜZENETE

Az egész ország, az egész világ várja a koronavírus védőoltást, amely „megmenti” az emberiséget és segít visszatalálni a „régi életünkhöz”. A sok kérdés mellett biztosan állítjuk, hogy lesz megbízható, a tömegek számára elérhető védőoltás. A gyártók és a hazai egészségügy hosszú távon tervezi a lakosság oltását. Ezzel kapcsolatban is türelmesnek kell lennünk, és szolidárisnak mindazokkal, akik elsőként kaphatják meg az oltást.

Célba értek a mosolyok

Célba értek a mosolyok

Ez a nap is eljött, és már el is múlt. Ez az év más, mint a többi, így a mi Mikulás előestjén esedékes Mosolyt a kórházakba futásunk is más lett az idén. Nézzétek meg, hogy sikerült! Mert van hozzá (mozgó) képünk is.

Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Valami készülődik... Míg az Északi-sarkon a Mikulás már lázasan gyártja és csomagolja az ajándékokat krampuszai segítségével, hogy Mikulás napján eljutassa a sok jóságot a cipőinkbe, addig Magyarországon mi a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány vezetésével is legalább ennyire szorgosan készülődünk arra, hogy Mikulás előestéjén megtöltsük a kórházakat mosollyal - idén nem csak a fővárosban és a járványhelyzet miatt kicsit másképp.

Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Már harmadik éve lesz az idén, hogy Mikulás előestéjén futva szállítjuk a finomnál finomabb és szebbnél szebb ajándékokat néhány budapesti kórházba, hogy így fejezzük ki szimpátiánkat mindazokkal a betegekkel és egészségügyi szakdolgozókkal és orvosokkal, akik ezt az éjszakát is kórházban töltik. Idén ez még fontosabb, mint bármikor a járványhelyzet miatt.

Szakértőink a koronavírusról

Szakértőink a koronavírusról

Itt vagyunk, a járvány közepén (vagy inkább elején). Pár nap alatt forgatta fel az életünket ez a különös vírus. Van, aki pánikol, van, aki csak rándít egyet a vállán, amikor a koronavírusról beszélünk... Egyedül a szakértők tudnak nekünk támpontot adni ezekben a történelmet író napokban. Nézzük, mit mondanak a 21-ek szakértő hölgyei.

A Szeged TV-ben jártunk

A Szeged TV-ben jártunk

Ködpiszkáló.blog.hu

Hohmann Judit, a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány tagja és Csupor Dezső, díjazottunk, a Ködpiszkáló blog alapítója a Szeged TV-ben járt.

Tudj tenni az egészségedért! Ismét védjegyeket osztottunk

Tudj tenni az egészségedért! Ismét védjegyeket osztottunk

November 27-én a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány megülte nagy napját, és megünnepelte új védjegyeseit. Csodás esemény volt, nagyszerű, az egészségért tevő emberekkel. Idén az egészséges környezet került az alapítvány fókuszába, így ennek tükrében ítéltük oda a védjegyeket.

Gyerekeinknek az egészségről

Gyerekeinknek az egészségről

Egy sorozatot indítunk útjára, amiben szereplőink - a 21 nő és a 21 pedagógus - a legfontosabb, legfogékonyabb korosztálynak, a gyerekeknek ad tanácsot az egészséggel kapcsolatban.

Sokan csatlakoztak céljainkhoz

Sokan csatlakoztak céljainkhoz

Egy felejthetetlen hétvégén vagyunk túl! Érted is futok! kapmányunkhoz a vártnál sokkal többen csatlakoztak. Felemelő volt ez az átfogó összefogás, aminek kereteit most a Spar Budapest Maraton adta szeptember 28-29-én.

Fuss magadért! Én érted is futok - VIDEO

Fuss magadért! Én érted is futok - VIDEO

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány közös futásra hívja az egészségügy szereplőit. Ez egy szimbolikus kiállás, közös fellépés egy empatikus, szakmai és összefogó egészségügyért. Futó nagykövetünk Ilku Lívia szerepel ebben a kisfilmben, és vall a futáshoz való viszonyáról.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto