Hírek

Elindult a jelentkezés a MentorProgram2022-re

Elindult a jelentkezés a MentorProgram2022-re

Alapítványunk 2021-ben hirdette meg először mentorprogramját, amiben tagjaink vállaltak mentori szerepet, és vezették be az egészségügy színfalai mögé mentoráltjaikat. A nagy sikerre való tekeintettel, a program 2022-ben folytatódik. Már lehet is jelentkezni!

Csodákkal zártuk a Mentorprogram első évét

Csodákkal zártuk a Mentorprogram első évét

Vége. Legalább is az első éve a Mentorprogramnak lezárult. Az évet - tekintettel a járványhelyzetre - egy online eseménnyel zártuk, ahol a köszöntők után a diákok prezentációi tették fel a koronát az idei programra. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy brillíroztak.

8 intézménybe vittük el a mosolyt Mikulás előestéjén

8 intézménybe vittük el a mosolyt Mikulás előestéjén

Idén immár ötödik alkalommal indítottuk el a 21 Nő az egészségügyért alapítvány hagyományos Mikulás-napi adománygyűjtését, a Mosolyt a kórházakba akciónkat. A közösségi összefogással szervezett adománygyűjtés célja ugyanis, hogy Mikulás előestéjén megmutassuk az egészségügy dolgozóinak és a kórházban ápolt betegeknek, hogy nincsenek egyedül, sokan gondolnak rájuk és tisztelik azt a heroikus munkát, amit végeznek.

Nők az orvostudományban és a családban - egyszerre!

Nők az orvostudományban és a családban - egyszerre!

Minket nőket egészen fiatal korunktól nagyon izgat az a kérdés, hogy hogyan lehet helyt állni a munkába és otthon a családban egyaránt. Még érdekesebb ez a kérdés akkor, ha egy olyan szakmát választunk, ahol nem a klasszikus reggel 8-tól fél 5-ig munkarend él, vagy amikor a szakmánk a mindennapjaink része, legyenek azok hétköznapok vagy hétvégék.

A 21-ek Védjegye 5 egészség programnak, 2020

A 21-ek Védjegye 5 egészség programnak, 2020

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány tagjai minden évben öt egészséget népszerűsítő, a társadalom aktuális kérdéseire választ adó programot tüntet ki a 21-ek védjegyével. Az egészségügy meghatározó vezetői ezzel a védjeggyel fejezi ki szakmai elismerésüket és hívják fel a lakosság figyelmét a legégetőbb egészségügyi kérdésekre.

21 NŐ ÜZENETE

21 NŐ ÜZENETE

Az egész ország, az egész világ várja a koronavírus védőoltást, amely „megmenti” az emberiséget és segít visszatalálni a „régi életünkhöz”. A sok kérdés mellett biztosan állítjuk, hogy lesz megbízható, a tömegek számára elérhető védőoltás. A gyártók és a hazai egészségügy hosszú távon tervezi a lakosság oltását. Ezzel kapcsolatban is türelmesnek kell lennünk, és szolidárisnak mindazokkal, akik elsőként kaphatják meg az oltást.

Célba értek a mosolyok

Célba értek a mosolyok

Ez a nap is eljött, és már el is múlt. Ez az év más, mint a többi, így a mi Mikulás előestjén esedékes Mosolyt a kórházakba futásunk is más lett az idén. Nézzétek meg, hogy sikerült! Mert van hozzá (mozgó) képünk is.

Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Idén is elvisszük a mosolyt - csak picit másképp!

Valami készülődik... Míg az Északi-sarkon a Mikulás már lázasan gyártja és csomagolja az ajándékokat krampuszai segítségével, hogy Mikulás napján eljutassa a sok jóságot a cipőinkbe, addig Magyarországon mi a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány vezetésével is legalább ennyire szorgosan készülődünk arra, hogy Mikulás előestéjén megtöltsük a kórházakat mosollyal - idén nem csak a fővárosban és a járványhelyzet miatt kicsit másképp.

Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Idén is futva visszük a mosolyt a kórházakba

Már harmadik éve lesz az idén, hogy Mikulás előestéjén futva szállítjuk a finomnál finomabb és szebbnél szebb ajándékokat néhány budapesti kórházba, hogy így fejezzük ki szimpátiánkat mindazokkal a betegekkel és egészségügyi szakdolgozókkal és orvosokkal, akik ezt az éjszakát is kórházban töltik. Idén ez még fontosabb, mint bármikor a járványhelyzet miatt.

Szakértőink a koronavírusról

Szakértőink a koronavírusról

Itt vagyunk, a járvány közepén (vagy inkább elején). Pár nap alatt forgatta fel az életünket ez a különös vírus. Van, aki pánikol, van, aki csak rándít egyet a vállán, amikor a koronavírusról beszélünk... Egyedül a szakértők tudnak nekünk támpontot adni ezekben a történelmet író napokban. Nézzük, mit mondanak a 21-ek szakértő hölgyei.

Itt azonnal üzenhet alapítványunknak

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Üzenet *:

Az adatkezelésről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését avagy törlését igényelni a “21 Nő az egészségügyért” Alapítvány 1061 Budapest, Király u. 12. címére postai úton, avagy a kertesz.eva@21no.hu e-mail címre küldött levélben.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a facebook-on is:

A portál motorja a projekto